Nyheter

25/07

Nu var det ett tag sen det kom lite ny information här. Ramona Tabac lämnade stallet för ca en månad sen. Jag fick hem Simsala igen efter ca 5 månader utlånad som ridhäst. Den karriären var inte så poppis ännu tyckte han, Bestämde mig för att prova dra igång han igen då han tränat lite ilag med min 2åring Vidar Palema. Han kvalade åkades på 17.1, Gjorde sedan årsdebut på Bollnäs och blev målfotoslagen som 2a. En vecka senare lastade vi emot Lindesberg för långlopp där han stod 40m tillägg i ett passande lopp, Där det även blev en seger. Kul när 11-åriga hästar tänder till på nytt och levererar. Simsalas träningsupplägg har varit väldigt varierande sen han kom hem, Vi har gjort nya  saker jag förmodligen inte gjort innan jag lånade ut han. Hoppträningar, Löshoppning, Haft med han på "Träningsläger" till min bästa vän och kollega och tränat på hennes banvall. Gruvfotografering, Ja varje resa har inneburit något nytt han aldrig upplevt förr förmodligen. Inte bara gå på transporten för göra "samma vanliga visa". Det är kul när man hittat nya knappar, Speciellt på så gamla hästar som gjort så många starter som han har. Algots tid börjar närma sig mer och mer, Det är väll den enda orsaken till att man längtar till hösten. Han gick ett banjobb förra veckan som gick lite väl fort då Algot själv tog saken i egna händer, Jag valde då att bara köra ett varv och sen värma av han. Så han kommer gå sina jobb i rygg framöver då jag bara vill bygga skalle inför kommande uppgifter, Precis som vi gjorde förra året. Han känns otroligt läcker!

Nils Ålj (Algots bror) Är satt i vagn och körd 5 gånger utan problem. En väldigt fin välvuxen herre jag ser fram emot att få forma och träna fram, Man kan ju bara hoppas han blir minst lika bra som sin bror Algot!

 Målfoto Lindesberg Simsala

Angelica

 

 

29/03

Algot Ålj segrade på Hagmyren efter ett lopp utvändigt om favoriten hela vägen, Seger marginalen blev en längd!!

12/01-2015

Algot Ålj svarade för en fin prestation i min V75 debut som 4a över den långa distansen!  Nu väntas en genomkoll av han så vi ser att allt är bra, Han har tagit loppet på bästa möjliga vis!

Davidoff gick idag 12/01 sina första intervaller på Rommes rak bana, 6 st i 1,35-1,40 tempo på ett bra vis, Vaccinerades efteråt så nu väntar några dagars vila innan vi kör på igen!

Angelica 

 

31/12-2014

Vill önska alla ett gott nytt år och ett lyckat travår på ovalen!

Angelica

 

 

26/12-2014

Har kommit en ny häst till stallet i träning, Davidoff Boko! Ska bli mycket spännande att se vad vi kan göra med han! Går just nu motion och ska försöka bygga upp sig lite, Känns för dagen väldigt läcker att köra!

Angelica

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)